De Papillon, een schitterend gelegen
camping en bungalowpark in Twente

Tel.: +31 (0)541 35 16 70
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

In Overijssel kamperen is niet anders dan elders in Nederland slapen in een tentje , camper of caravan. Alleen is in Overijssel de natuur heel dichtbij en speelt ook een grote rol. ‘Van de natuur krijg je eigenlijk nooit genoeg’, is ons motto.

Een aantal jaren geleden breidden we daarom ons park nogal behoorlijk uit. Een beetje terug naar de natuur, voor onszelf, maar natuurlijk veel vooral voor onze kinderen. We plagden o.a. een deel van een weiland af en daar is nu al te zien dat hier de heide terugkeert. Onze twee Drentse heideschapen zorgen ervoor dat de opschietende boompjes geen kans krijgen. Het is een bijzonder bos, achter onze camping, zo bijzonder dat er zelfs een ijsvogel paartje een nestje bouwde. In het algemeen gesproeken gebeurt dit uitsluitend op heel stille plaatsen. Wordt die stilte doorbroken, dan kan dit hun verblijf verstoren, Maar het is de moeite waard om voorzichtig deze stilte persoonlijk op te snuiven, neem maar eens de tijd er rond te wandelen op een mooie warme avond.

 

adac-anwb-best-camping-2014 Met trots mogen we dit jaar weer het certificaat best camping voeren van de ADAC en de ANWB.